Loading...

غذای ساده(بابا جون درست کن)

6033 بازدید

  • +2
    غذای ساده(بابا جون درست کن)
    آسمان

    آسمان

    طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ
    مواد لازم:
    ماکارونی 400 گرم
    قارچ 400گرم
    کره 100 گرم
    نمک نصف قاشق چایخوری
    فلفل به مقدار دلخواه
    پیاز 1 عدد
    گوجه فرنگی 500 گرم
    جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
    پنیر رنده شده 100 گرم
    لیمو ترش 1 عدد
    طرز تهیه ماکارونی با سس قارچ :
    قابلمه ی پر از آبی را روی اجاق گاز بگذارید. نمک به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را داخل آن بریزید. پس ماکارونی را آبکش کرده و دم کنید.
    برای تهیه سس قارچ ، ابتدا قارچ ها را شسته و خرد کرده و داخل ماهیتابه ای که حاوی کمی کره است ، تفت دهید. وقتی آب قارچ تبخیر شد، نمک و فلفل بزنید. پیاز خرد شده را به قارچ افزوده و کمی تفت دهید. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به مخلوط بیافزایید. بگذارید به مدت 15 دقیقه مواد آرام آرام بجوشد. جعفری را اضافه کرده و پنیر را به مواد بیافزایید.حال سس قارچ آماده است.
    ماکارونی را در یک دیس بکشید و از سس قارچ روی آن بریزید و سرو نمایید. در صورت دلخواه می توانید آب لیموترش نیز روی غذای خود بریزید.
  • +4
    زاهد

    زاهد

    غذای سخت هم بلدیم درست کنیم
    این دست پخت منه . . .
    قبل از عید پختم
    tahchin.jpg
    این هم برش خورده برای یک نفر همراه با ترشی لوبیا
    tahchin-1.jpg
  • +1
    آسمان

    آسمان

    سلام
    دست مریزاد پدر هنرمند.
  • +1
    دختر شرقی

    دختر شرقی

    جناب زاهد پس شما تو همه زمینه ها استادید



    خوشمزه به نظر میرسه ....



    ناچارم بخاطر اون ترشی هم شده یه روز خودمو دعوت کنم مهمونتون بشم ....
  • +2
    مینا جون

    مینا جون

    سلام
    به به دست شما درد نکنه
    خیلی خوب درستیدی
    اما بهتر بود دستور پختشم بگی
    عااااااااااالی بود
  • +1
    زاهد

    زاهد

    بزودی مجدد درست میکنم
    با عکس مراحلشو مینوسم
    روشم یک کم متفاوته
  • +2
    آسمان

    آسمان

    فريتاتا يه غذاي تخم مرغيه مثل املت که ميشه با انواع گوشت و سبزيجات و پنير و حتي پاستا درستش کرد. اين فريتاتاي سيب زميني و فلفله.
    مواد لازم:
    سيب زميني پخته 4 عدد متوسط
    فلفل دلمه اي 1 عدد ( در دستور اصلي فلفل دلمه قرمز استفاده شده که خوشگلتر ميکنه غذا رو، من نداشتم سبز استفاده کردم )
    سير 1 حبه
    تخم مرغ 4 عدد
    شير 1/4 پيمانه
    نمک 1/2 قاشق چايخوري
    پنير پارمزان 2 قاشق چايخوري ( من نداشتم گودا استفاده کردم )
    سيب زميني ها رو حلقه ميکنيم، فلفل را به قطعات کوچيکي خرد ميکنيم. کف يک تابه پهن مقداري کره ذوب ميکنيم، سيب زميني ها رو ميچينيم تا پر شه، بين قطعات سيب زميني فلفلها رو ميذاريم. چند دقيقه ميذاريم حرارت ببينه تا يک سمت سيب زميني ها کمي طلايي بشه. سيب زميني ها رو برميگردونيم. سير خرد شده رو روي مواد ميريزيم ( من پودر سير استفاده کردم ) و منتظر مي مونيم تا طلايي بشن.
    در يک ظرف تخم مرغها و شير و نمک رو هم ميزنيم تا يکدست بشه. اين محلول ( مخلوط ) رو روي سيب زميني و فلفل ها ميريزيم. در تابه رو ميذاريم اجازه ميديم با حرارت ملايم حدود 5-6 دقيقه ( يا هر چقدر که دوست دارين تخم مرغها بسته بشه ) بپزه.
    پنير پارمزان روش بپاشيد.
    به همين سادگي.
    34627363280730298372.jpg
  • +1
    مینا جون

    مینا جون

    سلام
    دستت درد نکنه آسمان جون
    خیلی خوشمزه به نظر میرسه
    ممنون حتما درستش می کنم
  • آسمان

    آسمان

    سلام مینا جون
    ان شاالله خوشتون بیاد:)
  • Mahtab.Z

    Mahtab.Z

    به به دستپخت آقای زاهد خوردن داره
  • iman

    iman

    به به گشنم شد
  • +2
    آسمان

    آسمان

    کشک و بادمجان
    بادمجان 5عدد متوسط
    نعناع 2 قاشق غذا خوری
    سیر 4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)
    پیاز 1 عدد متوسط
    گردو ریز شده نگینی یک پیمانه
    کشک رقیق شده یک لیوان
    نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم. کمی اب میریزیم و میگذاریم خوب بپزه .پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد در آخر گردو را.
    وقتی آماده شد تو ظرف کشیده وروش وبا کشک وپیاز داغ وسیر داغ تزیین میکنیم.
    البته من گردو نریختم -یه کم رب گوجه ریختم.(در حد تغییر رنگ)
    امتحان کنید خوشمزه میشه:)
    yq57rqus155jqec76la3.jpg
  • دختر شرقی

    دختر شرقی

    مرسی اسمان جون برا دستور غذاها
    فریتاتا رو حتما امتحان میکنم...به نظر خوشمزه میاد
  • آسمان

    آسمان

    روش تهیه زولبیا و بامیه وگوش فیل خانگی
    طرز تهیه شماره 1
    زولبیا از محبوبترین شیرینی های ایران است که هم تهیه آن بسیار ساده است و هم این حسن را هم دارد که با کمتر و بیشتر قرار دادن آن در شربت، میزان شیرینی آن را هم خودتان تایین میکنید.
    مواد لازم
    200 گرم نشاسته
    180 گرم ماست
    20 گرم آرد
    یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده در آب

    تند، آنها را کمی میکوبیم تا خرد شده و راحت حل شوند، سپس آنها را با ماست مخلوط کرده و به هم میزنیم تا نشاسته کاملا حل شود. آرد را اضافه کرده و مایه را با همزن میزنیم تا یکنواخت شود، روغن جامد، آب یا گلاب و زعفران حل شده را نیز اضافه میکنیم. روغن مایع (استفاده از روغن جامد برای سرخ کردن، زولبیاها را سفت میکند) را در ماهیتابه ریخته و میگذاریم داغ شود. مایه زولبیا را در قیف مخصوص میزیم یا با ملاقه ای کوچک مقداری از آن برداشته و به شکل خطوط دایره وار درهم در روغن میریزیم. یک بار آنها را پشت و رو کرده، پس از سرخ شدن از روغن خارج کرده و بلافاصله داخل شربت قرار میدهیم. پس از اینکه زولبیاها به اندازه مورد نظرتان شربت را به خود گرفتند، آنها را از شربت خارج کرده، داخل صافی قرار دهید تا شربت اضافه آن خارج شود.
    مواد لازم برای تهیه شربت
    دو پیمانه شکر
    یک پیمانه آب
    2 قاشق سوپخوری گلاب
    یک قاشق مربا خوری زعفران حل شده در آب
    یک قاشق مربا خوری آب لیمو
    روش تهیه
    آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا به جوش آمده و تمام شکر حل شود. زعفران و گلاب را اضافه کرده و پس از چند جوش آبلیمو را به شربت افزوده و پس از یکی دو جوش دیگر، شربت را بر میداریم و کنار میگذاریم.
    روش شماره 2
    مواد لازم برای شربت :
    شکر 2فنجان
    آب یک فنجان
    گلاب 2 قاشق سوپخوری
    زعفران حل شده یک قاشق مرباخوری
    آبلیمو یک قاشق مربا خوری
    طرز تهیه شربت :
    آب و شکر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه کرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم. زولبیا مواد لازم: 200 گرم نشاسته 180 گرم ماست 20 گرم آرد یک قاشق سوپخوری زعفران حل شده یک قاشق چایخوری روغن جامد یک دوم قاشق چایخوری جوش شیرین یک قاشق سوپخوری آب یا گلاب
    طرز تهیه:
    نشاسته و ماست را مخلوط کرده، چند دقیقه ای صبر می کنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می کنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یکدست شود. روغن جامد را اضافه کرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می کنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم. در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می کنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی که روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن کاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و کوچک فرم می دهیم و بلافاصله پس از کمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می کنیم. زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج کرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.
    * یادآوری:
    برای سرخ کردن بامیه و زولبیا و گوش فیل از روغن مایع استفاده کنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.
    بامیه
    مواد لازم
    آرد 200 گرم
    آب 300 گرم
    تخم مرغ 3عدد
    روغن جامد یک قاشق سوپخوری
    شکر نیم کیلو
    نمک یک سوم قاشق چایخوری
    آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
    گلاب کمی
    طرز تهیه :
    آب را جوش آورده، با شعله ملایم آرد را اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا خمیر تقریباً سفتی به دست آید. بعد روغن را اضافه کرده و مرتب به هم می زنیم ( در حدود 3-2 دقیقه )، به طوری که خمیر به صورت یک تکه درآید. سپس بعد از کمی سرد شدن خمیر، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم و خوب خمیر را ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیف شود. برای این که بامیه رنگ زیباتری به خود بگیرد، بهتر است از شربت بامیه یک قاشق سوپخوری به خمیر بامیه اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنیم. بعد خمیر را در قیف با ماسوره کنگره دار متوسط می ریزیم و سپس در روغن مایع سرخ می کنیم. برای سهولت کار بهتر است روغن را کمی داغ کرده، بامیه ها را به وسیله دست و یا با قیچی مخصوص آشپزخانه در روغن ریخته، بعد آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا بامیه ها سرخ شوند. بامیه ها را در حین سرخ شدن مرتب به هم می زنیم تا به هم نچسبند و یک دست سرخ شوند. بامیه ها را در همان حال که داغ می باشد، به شربت گرم اضافه می کنیم تا شربت را خوب به خود جذب کنند، در غیر این صورت بامیه ها شربت را جذب نخواهند کرد. اگر بامیه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقیق بودن شربت می باشد.
    گوش فیل
    مواد لازم:
    تخم مرغ 2 عدد
    ماست نصف فنجان
    روغن جامد یک قاشق سوپخوری
    بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
    آرد به مقدار کافی
    طرز تهیه:
    در ظرف گودی ماست و تخم مرغ و بیکینگ پودر را خوب به هم می زنیم و روغن را اضافه کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر صاف و یک دستی تهیه شود. سپس آن را چند قسمت کرده و چانه می گیریم و روی خمیر را با نایلون می پوشانیم تا سطح خمیر خشک نشود و جا بیفتد. بعد از یکی دو ساعت هر یک از خمیرها را با وردنه روی میز به قطر 2 میلی متر پهن کرده و با قالب گردی خمیر را به صورت دایره قالب می زنیم. سپس یک طرف دایره را جمع کرده و در روغن داغ سرخ می کنیم .
    سپس روی آنها پودر قند می پاشیم و در ظرف می چینیم.
    نکاتی در مورد تهیه گوش فیل:
    1- در صورتی که بخواهید روی گوش فیل پودر شکر بپاشید، در این صورت قطر خمیر را کمی نازک تر کنید.
    2- گوش فیل را می توانیم به شکلهای، مختلفی مانند مربع، پاپیونی و برگ هم در بیاوریم.
    3- اگر روغن گوش فیل سرد باشد، خمیر پف نخواهد کرد.
    4- اگر شربت رقیق باشد، گوش فیل زود نرم و بیات می شود.



    0e1c92ic0az58pifl39y.jpg


برای درج پاسخ عضویت الزامی است.